NOVAC ILI IZOBILJE?

happiness

Konačno postaje jasno da je svako od nas kreator svog ličnog sveta, svog života. Kreiramo tako što se fokusiramo na ono što želimo da privučemo u naš život. Fokusom na ono što želimo, menjamo našu vibraciju, usklađujemo se sa vibracijom naše želje i na taj način je privlačimo u naš život. Time omogućavamo da se naša želja manifestuje u fizičkoj realnosti. Ovo je slično kao sa internet mrežom. Internet omogućava neverovatnu količinu informacija, ali mi biramo one internet stranice koje nama odgovaraju. Adresa internet stranice je “vibracija” na koju se “zakačimo”, pa nam ona postaje dostupna.

Recimo da želite više novca. Kako se prebaciti na “vibraciju” novca? Pravo pitanje je šta je zapravo novac i šta želite sa njime da postignete. Težnjom da imate novac kako biste nešto naknadno sa njime ostvarili, zapravo ograničavate svemir da vam pruži ono što želite na najbolji i najjednostavniji način.

Novac je ustvari prepreka. Mnogi će sada reći “kako novac može biti prepreka, kad moram da platim račune, da platim deci potrebne stvari za školu, da platim hranu, da platim putovanje za godišnji odmor, da platim popravku kuće itd….” To je sve u redu, ali vaš cilj u tom slučaju nije da imate više novca, već je vaš cilj da imate struju,internet,vodu, tv u kući. Da vašoj deci omogućite sve potrebne stvari za uspešno školovanje. Da se vama i vašoj porodici omogući sva potrebna i kvalitetna hrana. Da putujete. Da obnovite kuću na način na koji ćete vi osmisliti.

E sad će mnogi reći “ali da bih ja to ostvario, potreban mi je novac”. I to je u redu, u mnogim situacijama će vam novac zaista i biti potreban kako biste ostvarili mnoge od gore navedenih stvari, ali tada se već fokusirate na NAČIN na koji se ostvaruje nešto, a to vas ne treba uopšte da zanima. Kada na internetu tražite neku stranicu, vi ne razmišljate o silnim procesima koji se odvijaju u pozadini dok megabajti stižu preko kablova do vašeg ekrana, niti o načinu na koji se te informacije pokažu na vašem ekranu. Zašto bi vas to zanimalo? Tako je isto i u životu. Način prepustite svemiru.

Ne uslovljavajte svemir da vam pruži nešto kroz novac. Možda neke od najvažnijih stvari koje želite uopšte nećete ostvariti putem novca. Možda želite dobar auto. Nemate para da ga kupite, pa to vidite kao prepreku za ostvarenje želje. U startu krenete da razmišljate kako vam treba više para i onda krenete da razmišljate kako da dođete do više para. Nađete se u kolotečini misli koje vas skreću sa najlakšeg puta kojim možete ovo ostvariti. Možda vam predstoji mogućnost da vam neko auto pokloni ili da se nađete u situaciji da sa prijateljem dogovorite neku vrstu robne razmene. Možda ćete dobiti auto na nagradnoj igri ili će se desiti da vam neko ponudi vrlo povoljnu otplatu. Zašto da ne? Mnogi su svoje želje ostvarili na vrlo neobične načine, prosto zato što su bili otvoreni za druge mogućnosti. Način na koji se nešto ostvaruje nije mesto gde vaš fokus treba da bude. Ne možete znati kako će se nešto ostvariti. I ne treba da znate. To ne treba da vas zanima.

Želite da putujete? Dobro. Zamišljajte sebe kako ste već tamo, usmeravajte se na tu ideju, uskladite se sa idejom da se već sunčate na nekoj plaži ili obilazite poznate velike gradove. Otvorite se ka toj ideji, a svemir će vam omogućiti kako da to i ostvarite. Možda će vam prijatelji ponuditi da vas povedu, ili će se kockice prosto složiti da odjednom dobijete neočekivani novac.

Na kraju, dolazimo do zaključka, da nije novac to za čime težimo, već IZOBILJE u životu. Izobilje je magična reč. Za izobilje u životu, ne treba nam novac. Novac je nažalost postao sinonim za izobilje, ali on to nije. On je samo sredstvo koji dolazimo do određenih stvari u ovom sistemu. U budućnosti, novac nam neće biti potreban, pošto ćemo ovladati svesnim kreairanjem našeg sveta.

Afirmacija: Moj život je prepun izobilja.

ili: U mom domu vlada izobilje.

Vizualizacija: Zamislite do detalja kako želite da vaš život/cilj izgleda, uživite se u tu priču, proživite je, osetite je.

Advertisements

Odgovori...

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava / Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava / Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava / Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava / Promijeni )

Povezivanje na %s