VODA SA KRISTALIMA – ENERGETSKI KOKTEL

Gorski kristal u vodi

Voda je najbolji fizički provodnik koji možemo koristiti kako bismo uneli u naše telo vibraciju koju želimo. Voda se ponaša kao sunđer, pa upija u sebe sve vibracije iz neposredne okoline. Kada se konzumira voda iz izvora, takva voda je “živa”, ima u sebi vibraciju prirodnog okruženja, vibraciju zemlje, minerala i stena kroz koje ona prolazi pa je visoko energizovana i čista.

Voda iz vodovoda nema ta svojstva, jer ih je u kontaktu sa vodovodnim cevima izgubila. Zbog fluora i hlora, kao i drugih sredstava koje se ubacuju u vodovod, voda gubi svojsvo visokih vibracija, a kupi negativnu energiju. Voda koju možemo da kupimo u prodavnici je možda fizički čista, ali je pokupila energiju sa svime sa čime je usput došla u kontakt, pa je prenatrpana različitim informacijama o kojima mi malo znamo, a koje mogu biti štetne za naše energetsko stanje.

Kako energetski pročistiti vodu? Najlakši način je nabaviti kristale čija je atomska struktura već toliko postojana da su u njoj sačuvane čiste vibracije naše planete još iz doba kada je ona bila veoma mlada, čista i predivna. (Ona je i sada takva, samo treba toga da se setimo. ) U tu svrhu nam može poslužiti gorski kristal. Prethodno očišćen i napunjen na suncu, dovoljno je da ga spustite u bokal sa vodom i da ga ostavite da deluje. Kristal će svoje visoke i čiste vibracije preneti na vodu i promeniti joj svojstvo. Tako će voda koju budete popili biti očišćena od negativnosti, a dodatno će vaše telo energizovati i pomoći mu da poveća vibraciju visokih frekvencija. Nakon upotrebe, gorski kristal treba puniti na suncu, a povremeno ga je dobro i očistiti. Ako koristite kristal u špicu, pazite da vam se ne ošteti dok sipate vodu. Najpraktičnije je koristiti polirane komadiće kristala. Osim gorskog kristala, mogu se koristiti i drugi kristali kojima ne smeta da budu u vodi.

Advertisements

Odgovori...

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava / Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava / Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava / Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava / Promijeni )

Povezivanje na %s