O MENI

motherearth

02.02.2018. -napomena

Primetićete da na ovom blogu postoje tekstovi koji su nastajali u različitim vremenskim periodima i koji se razlikuju stilom, suštinom i percepcijom sveta. Ono što sam pisala pre nekoliko godina, nekako je već postalo deo moje prošlosti, više nije relevantno za mene, jer se ja svakodnevno menjam, pa se stoga i moja razmišljanja menjaju. Ipak, ostavila sam ih na blogu, jer ti tekstovi nisu tu kako bi mene opisivali, već kako bi služili kao inspiracija drugima.

Kaže se da se čovek uči iz svojih grešaka. Ja bih rekla da se čovek uči na svojim iskustvima. Što više raznolikog iskustva, to je više saznanja i spoznaje. Iskustva koja nas prate kroz život su nekada prijatna, nekada neprijatna, ali sva su veoma lična i posebna.

Kada se osvrnem unazad i pogledam sva svoja iskustva, postane mi jasno da su me upravo ona dovela ovde gde sam sada. Svako iskustvo koje sam imala, postalo je deo slagalice koja čini moj život.  Posmatrajući ih na različite načine, iz različitih uglova, moja iskustva su mi omogućila da otkrijem zašto su ona za mene bila značajna i na koji način su me menjala.

Tekstovi koji su pred vama, proistekli su iz upravo iz tih iskustava koja sam sticala na svom duhovnom putovanju.  Na tome sam jako zahvalna, moj život je zbog toga neizmerno obogaćen.  Zato sa radošću želim da podelim moje spoznaje sa vama u nadi da će vam pomoći, podsetiti vas koliko ste divna bića koja mogu sve da ostvare…samo ako to požele.

  Otkako znam za sebe, uvek su me privlačile misterije svemira, one o kojima nismo učili u školi. Osećaj da “mora da postoji nešto više” me je uvek ispunjavao i podsticao moju znatiželju da tragam za Istinom. Moram da priznam da sam vrlo zahvalna što živim u ovo fanstastično doba, kada nam se polako mnoge od tih misterija razrešavaju. Zahvalna sam što vidim pred očima kako se naš svet transformiše u nešto predivno, u raj na Zemlji o kojem smo slušali samo u pričama. Verujem u ljudsku rasu i verujem da nam se svima dešava neverovatan probražaj u fantastična bića, čista, predivna i iskonska. Sada je vreme kada će i najtvrđi od nas omekšati i postati ono što oni zapravo jesu- Božanska bića.

 

Aniko Budai

 

Odgovori...

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s